To the world with love

To the world with love

събота, 17 декември 2011 г.

Снежна Коледа...

Светът вече се подготвя за първата зима. Времето започна да се променя още рано тази сутрин - слънцето постепенно отстъпва място на облаци, появи се вятър, а той на свой ред довя нови облаци.

В такива случаи някои хора се размечтават. Сложихте ли коледната украса? Настанихте ли се удобно на дивана с чаша горещ шоколад?

Идва Коледа, вече навсякъде се усеща прекрасният уют на празниците, самото време нашепва за почивка и топлина.



Знам, че е странно, но обожавам лошото време. Колкото и да е клиширано няма нищо по-хубаво от лошото време.

Днес бяхме на пазар. След ужасно задръстване, тълпи от пазаруващи и литри студен дъжд, изсипал се над главите ни, най-после успяхме да стъкмим коледните подаръци. Споменах ли адското задръстване?
И въпреки целия стрес от обикалянето на магазините в The Mall, където беше претъпкано с хора, у мен остана едно много приятно чувство на удовлетвореност. Сега съм сигурна, че любимите ми хора ще получат нещо красиво, специално и предназначено само за тях.

Освен това вече сложихме коледната украса и вкъщи. Остава да чакаме снега, но според прогнозите, май и той няма да закъснее много.
Предишните години все се дразнех, когато завалеше сняг. Все си мислех " и сега пак трябва да вися по спирките в студа, да се навличам с дебели дрехи и да се моля за малко слънце". Този път обаче нямам нищо против. Предпочитам да гледам от хубавата страна на живота.

В крайна сметка, предстои ми година, пълна с нови предизвикателства. На всички ни предстои такава година. А ако извадим малко късмет и светът не свърши точно след една година, ами - какво по-хубаво от това да си пожелаем много сбъднати мечти и още толкова нови, за да изпълват живота ни със смисъл?

Някога имали ли сте чувството, че нещо голямо и хубаво е на път да се случи?

Животът е прекрасен, когато сме изпълнени с мечти.

Не забравяйте да мечтаете,

с много любов,

Дж.

Няма коментари:

Публикуване на коментар